Webmail steeds populairder

Steeds meer mensen kiezen voor het gebruik van webmail. Webmail houdt in dat je je emails verzend en  ontvangt via een mailbox die je alleen vanaf het web kunt benaderen.Een online inlogpagina waar je al je mail zaken regelt.

Er zijn heel veel verschillende webmailaanbieders. Vaak is het zo dat je bij je internet abonnement al een gratis webmail account of soms zelfs meerdere voor de hele familie ontvangt. Maar hoe kies je nou een goede webmail provider? Op deze vraag is geen eenvoudig antwoord te geven. Het ligt er namelijk helemaal aan wat je wensen zijn. Als je op ze websites van bijvoorbeeld Ziggo webmail, KPN mail of UPCmail kijkt zie je dat ze allemaal weer andere functionaliteiten aanbieden, het is daarom belangrijk dat je eerst voor jezelf bedenkt waar je naar opzoek bent.Wil je alleen emails kunnen versturen en ontvangen? Dan voldoet elke webmail provider wel, maar wil je bijvoorbeeld grote foto’s gaan versturen, ontvangen en deze eventueel zelfs bewaren in je email, danis opslagruimte bijvoorbeeld iets om op te letten.

Op het internet zijn diverse websites vinden die informatie bieden over alle grote webmail aanbieders,hier kun je eenvoudig alle functies vergelijken en zien welke provider wat heeft en wat niet. Verdiep je daarom eerst goed in water aangeboden wordt, voordat je voor een webmail provider kiest.Overstappen van e-mail lijkt namelijk makkelijk, maar vaak meld je je overal aan met je e-mail adres en dit zul je dan dus ook overal moeten wijzigen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *